IRATA tanfolyamok
Az IRATÁról

Az IRATA a világ vezető, nemzetközileg egyedülállóan elismert szervezete az ipari alpintechnikában. Világszerte több mint 400 tagvállalat csatlakozott a rendszerhez, és világszerte több mint 100 000 kötéltechnikát alkalmazó szakembert képzett megalakulása óta.

Az Alpindustry WRS Kft tagja az IRATA Egyesületének, mint auditált tréning központ. Képzéseinket minden hónapban folyamatosan szervezzük, és a jelentkezők számától függően indítjuk.

Történet

Az IRATA az 1980-as évek végén az Egyesült Királyságban alakult Ipari Kötéltechnikai Kereskedelmi Egyesület rövidítése. Az Egyesület azért jött létre, hogy megoldja a tengeri olaj- és gázipar karbantartási kihívásait. Bár kezdetben az olaj- és gázipar határozta meg a tagvállalatok profilját, napjainkban az ipar minden ágazatában, az ipari alpintechnika alkalmazásának minden területén alkalmazzák az IRATA által képviselt magas színvonalú kötéltechnikai rendszerét.

Az IRATA által kifejlesztett kötéltechnikai eljárásokat és munkabiztonsági irányelveket a javítási, karbantartási, ellenőrzési és hozzáférési munkák széles körében használják.

Tanfolyamok

IRATA minősítésű tanfolyamaink három szinten elérhetőek: