Elsősegélynyújtó tanfolyam
Tanfolyam ismertető
A tanfolyam célja

A Sürgősségi elsősegély tanfolyamok mentési biztonságot nyújtanak a résztvevők számára, hogy gondoskodni tudjanak a sérültről orvosi vészhelyzet esetén. A résztvevők megtanulják és gyakorolják ugyanazokat a betegellátási technikákat és elveket, amelyeket az egészségügyi szakemberek használnak.

Mit tartalmaz?

A sürgősségi elsősegély-tanfolyamok a felnőtt, gyermek és csecsemő CPR elsősegély-nyújtási készségek elsajátítását tartalmazzák, valamint magukban foglalják az automatikus külső defibrillátor (AED) képzést és a sürgősségi oxigén felhasználást. A sürgősségi elsősegélynyújtás átfogó elsősegély-nyújtási tanfolyamokat is kínál, amelyek kifejezetten a CPR és a munkahelyi elsősegély-nyújtási kurzusokra vonatkoznak, valamint megfelelnek a nemzeti és nemzetközi követelményeknek. A tanfolyamok rugalmasan tervezhetőek a képzési igényeknek megfelelően. Együtt vagy önállóan is taníthatók bármilyen kombinációban.

A tanfolyam időtartama
Helyszín
Részvételi feltételek

A másoldagos ellátás tanfolyamon való részvétel feltétele az elspdleges ellátás tanfolyam elvégzése.

Vizsgáztatás

A képzés elméleti és gyakorlatai vizsgával zárul. Az elméleti vizsga írásban, a gyakorlati vizsga a teljes gyakorlati ismeretanyag önálló végrehajtásának ellenőrzésével történik.

Tanúsítvány

Sikeres vizsgát követően a résztvevők számára tematikával alátámasztott vizsgaigazolást, kétnyelvű tanúsítványt és fényképes igazolványt állítunk ki. Sikertelen vizsga esetén az újra vizsgázásra ingyenesen lehetőséget biztosítunk.

Érvényesség

A kiállított vizsgaigazolások, a harmonizált nemzetközi gyakorlat figyelembe vételével, valamint az Alpindustry minőségbiztosítási követelményei alapján három évig érvényesek.

A lejárt vizsgaigazolások újraérvényesítésének feltétele, egy ismeretfrissítő tréninget követő gyakorlati vizsga sikeres teljesítése.

Alpindustry garancia

Amennyiben bármely résztvevő számára az általánosan meghatározott képzési idő a felkészüléshez nem elegendő, automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk a további gyakorló oktatási napokat.

Ennek szükségét a tanfolyami csoportot vezető oktató állapítja meg, a vizsgára bocsátás feltételeként.

alpindustry GARANCIA 100%
Bizonytalan vagy?
Minden tanfolyamunk egyben nyílt nap is

Ha csak megnéznéd, hogy neked való-e egyáltalán, díjmentesen meghívunk megfigyelőnek a következő tanfolyamra, és minden kérdésesdet megválaszoljuk. Előzetesen egyeztess velünk telefonon, vagy e-mailben!

Ki is próbálnád?

Jelképes díj ellenében megfigyelő helyett próbaidőre aktív résztvevője lehetsz a tanfolyamnak! Felszerelünk, kötélre mehetsz, és ha kiderül, hogy nem a Te világod, nem kell egy teljes tanfolyam díját kockáztatnod. Ha érdekel az ez a lehetőség, a részletekért keress minket!

Jelentkezés

Elsősegélynyújtó tanfolyamok Miskolcon indulnak
A következő tanfolyam dátumával és díjával kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656