Magasban való munkavégzés - biztonságtechnikai oktatás (wat level1)
Tanfolyam ismertető
Mit tartalmaz?

A résztvevők megismerhetik a magasban való munkavégzés meghatározó munkabiztonsági szabályait, az önmentés technikai megoldásait, átfogó ismereteket szerezhetnek a lezuhanás elleni védelem megvalósításának módszereiről.

A kurzus célja

Célunk a tanfolyam során a mozgástér korlátozás, zuhanásgátlás és munkahelyzet pozicionálás technikai megoldásainak átadása, továbbá a biztonságos munkavégzéshez szükséges egyéni védőeszközök használatának elmélyítése.

A tanfolyam időtartama

1 nap (8 óra)

Helyszín
Részvételi feltételek

A tanfolyam idejére a szükséges egyéni védőeszközöket mi biztosítjuk a jelentkező számára.

Fontos! Az alpintechnikai tanfolyamok, kiemelten a szakmai képesítés megszerzésére szolgáló gyakorlati kurzusok, fokozott fizikai megterhelést jelentenek a résztvevők számára. A jó kondíció, és fizikai erőnlét a sérülésmentes felkészülés alapja, és a sikeres vizsga feltétele.

Vizsgáztatás

A képzés elméleti és gyakorlatai vizsgával zárul. Az elméleti vizsga írásban, a gyakorlati vizsga önálló feladat végrehajtásának ellenőrzésével történik.

Sikeres vizsga esetén a résztvevők számára tematikával alátámasztott vizsgaigazolást, és oktatási jegyzőkönyvet állítunk ki. Munkáltatói igény esetén, az oktatás tényét a rendszeresített munkavédelmi oktatási naplóba is bevezetjük.

Sikertelen vizsga esetén az újra vizsgázásra ingyenesen lehetőséget biztosítunk.

A kiállított vizsgaigazolások, a harmonizált nemzetközi gyakorlat figyelembevételével, valamint az Alpindustry minőségbiztosítási követelményei alapján egy évig érvényesek. A lejárt vizsgaigazolások újra érvényesítésének feltétele, egy ismeretfrissítő tréningen való részvétel. )

Alpindustry garancia

Amennyiben bármely résztvevő számára az általánosan meghatározott képzési idő a felkészüléshez nem elegendő, automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk a további gyakorló oktatási napokat.

Ennek szükségét a tanfolyami csoportot vezető oktató állapítja meg, a vizsgára bocsátás feltételeként.

alpindustry GARANCIA 100%
Bizonytalan vagy?
Minden tanfolyamunk egyben nyílt nap is

Ha csak megnéznéd, hogy neked való-e egyáltalán, díjmentesen meghívunk megfigyelőnek a következő tanfolyamra, és minden kérdésesdet megválaszoljuk. Előzetesen egyeztess velünk telefonon, vagy e-mailben!

Ki is próbálnád?

Jelképes díj ellenében megfigyelő helyett egy napig aktív résztvevője lehetsz a tanfolyamnak! Felszerelünk, kötélre mehetsz, és ha kiderül, hogy nem a Te világod, nem kell egy teljes tanfolyam díját kockáztatnod. Ha érdekel az ez a lehetőség, a részletekért keress minket!

Jelentkezés

Szakmai szintű Ipari alpinista képzések Miskolcon indulnak.
A következő tanfolyam dátumával és díjával kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656