Kalandpark kezelő (üzemeltető) tanfolyam
Tanfolyam ismertető
A képzés tartalma

Kalandpark üzemeltetők részére szervezett tréningjeink során a résztvevők elsajátíthatják a biztonságos üzemeltetés munkabiztonsági és dokumentációs követelményeit, a karbantartási és ellenőrzés feladatait, a kapcsolódó egyéni védőeszközök használatának és ellenőrzésének követelményeit, illetve a vendégek beöltöztetésének, betanításának és biztosításának elméleti és gyakorlati ismereteit, valamint a mentési feladatok módszereit. A tanfolyamokat a MIAOE kalandpark kezelői képzési rendszer belső szabályzatának alapján szervezzük.

A kalandparkok besorolását a 24/2020. (VII. 3.) ITM rendelet tartalmazza

Üzemeltetők képzési szintjei

A kalandparknak érvényes megfelelő tanúsítvánnyal kell rendelkeznie, amelyet kijelölt szervezet (mint például ÉMI-TÜV SÜD KFT) állíthat ki. A tanúsítvány érvényességi ideje egy év. A biztonságos üzemeltetés kiemelkedően fontos feltétele a kezelőszemélyzet megfelelő szakmai felkészítése. Az üzemeltetéssel megbízott személyzet teljes körű, szakirányú elméleti és gyakorlati képzésben kell, hogy részesüljön. A szakmai felkészítés a MIAOE-val (Magyar Ipari Alpintechnikát Oktatók Érdekvédelmi Egyesülete) együttműködve valósul meg.

A tanfolyamok írásbeli és gyakorlati vizsgával zárulnak, a kiállított vizsgaigazolások érvényessége 3 év, az újraérvényesítés feltétele egynapos ismeretfrissítő tréningen való részvétel. A nálunk megszerzett vizsgaigazolás birtokában az ÉMI-TÜV SÜD Kft. jogosult a kalandpark kezelői igazolások kiállítására.

Részvételi feltételek

A tanfolyam idejére a szükséges egyéni védőeszközöket mi biztosítjuk a jelentkező számára.

Fontos! A gyakorlati kurzusok fokozott fizikai megterhelést jelentenek a résztvevők számára. A jó kondíció és fizikai erőnlét a sérülésmentes felkészülés alapja, és a sikeres vizsga feltétele.

Jelentkezés

A tanfolyamok a megrendelő telephelyén kerülnek lebonyolításra.
További információért keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656