GWO elsősegély (first aid) tanfolyam
Tanfolyam ismertető
Áttekintés

A Global Wind Organisation szélturbina tulajdonosok és gyártók egyesülete, amely abból a célból jött létre, hogy támogassa a balesetmentes munka környezetet a szélerőmű iparágban. A GWO célja egy egységes iparágazati képzés kifejlesztése és a legjobb gyakorlati szabványok alkalmazása az egészség és biztonság szem előtt tartásával, amelyek fontos és szükséges módjai a szélerőmű iparágban dolgozó munkavállalókra veszélyt jelentő kockázatok csökkentésnek, nemcsak az adott munkaterületen, hanem világszerte.

Kinek ajánljuk?

Olyan személyeknek, akik a szélenergia iparágban, vagy az iparághoz kapcsolódó területen fognak dolgozni és különböző feladatokat kell ellátniuk, ami általában azt jelenti, hogy fizikailag kapcsoltba kerülnek szárazföldi vagy tengeren elhelyezett szélturbinával.

A képzés célja

A modul célja, hogy a résztvevők felismerjék az életveszélyes helyzetek jeleit és tüneteit, biztonságos és hatékony elsősegélynyújtásban részesítsék a szélturbinában és környezetében dolgozókat, amíg a sérültet át tudják adni a hivatásos elsősegélynyújtó szerveknek.

A tanfolyam tartalma
A tanfolyam felépítése

A modul elméleti és gyakorlati oktatásból áll, elsősorban a technikák biztonságos és hatékony elsajátítására helyezve a hangsúlyt A modul vizsgával zárul az oktatás második napjának végén. Sikeres vizsga esetén a résztvevők bizonyítványt kapnak a tanfolyam elvégzéséről. A bizonyítvány 2 évig érvényes, amelyet egy lejárat előtt egy 1 napos frissítő képzéssel lehet megújítani. Amennyiben a résztvevő nem teljesíti a tanfolyami követelményeket, újra részt kell vennie a tanfolyamon.

Részvételi feltételek
Helyszín
Alpindustry garancia

Amennyiben bármely résztvevő számára az általánosan meghatározott képzési idő a felkészüléshez nem elegendő, automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk a további gyakorló oktatási napokat.

Ennek szükségét a tanfolyami csoportot vezető oktató állapítja meg, a vizsgára bocsátás feltételeként.

alpindustry GARANCIA 100%
Bizonytalan vagy?
Minden tanfolyamunk egyben nyílt nap is

Ha csak megnéznéd, hogy neked való-e egyáltalán, díjmentesen meghívunk megfigyelőnek a következő tanfolyamra, és minden kérdésesdet megválaszoljuk. Előzetesen egyeztess velünk telefonon, vagy e-mailben!

Ki is próbálnád?

Jelképes díj ellenében megfigyelő helyett próbaidőre aktív résztvevője lehetsz a tanfolyamnak! Felszerelünk, kötélre mehetsz, és ha kiderül, hogy nem a Te világod, nem kell egy teljes tanfolyam díját kockáztatnod. Ha érdekel az ez a lehetőség, a részletekért keress minket!

Legközelebbi tanfolyamok
Időpont 2024.03.10-13.
Helyszín 3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 25.
Megjegyzés Minimális létszám: 4 fő
Időpont 2024.04.14-17.
Helyszín 3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 25.
Megjegyzés Minimális létszám: 4 fő
Jelentkezés

GWO tanfolyamok Miskolcon indulnak.
Kérdés, jelentkezés esetén keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656