GWO magasban végzett munka (work at height) tanfolyam
Tanfolyam ismertető
Kinek ajánljuk?

Olyan személyeknek, akik a szélenergia iparágban, vagy az iparághoz kapcsolódó területen fognak dolgozni és különböző feladatokat kell ellátniuk, ami általában azt jelenti, hogy fizikailag kapcsoltba kerülnek szárazföldi vagy tengeren elhelyezett szélturbinával.

A képzés célja

A modul célja, hogy elméleti és gyakorlati oktatáson keresztül alapvető tudást és készségeket nyújtson a résztvevők számára az egyéni védőfelszerelés használatával kapcsolatban, a magasban való biztonságos munkavégzésről, valamint a magasból mentésről.

A tanfolyam tartalma
Részvételi feltételek
A tanfolyam felépítése

A modul 2 napos. Elméleti és gyakorlati oktatásból áll, elsősorban a technikák biztonságos és hatékony elsajátítására helyezve a hangsúlyt A modul vizsgával zárul az oktatás második napjának végén. Sikeres vizsga esetén a résztvevők bizonyítványt kapnak a tanfolyam elvégzéséről. A bizonyítvány 2 évig érvényes, amelyet egy lejárat előtt egy 1 napos frissítő képzéssel lehet megújítani. Amennyiben a résztvevő nem felel meg a tanfolyami követelményeknek, újra részt kell vennie a tanfolyamon.

Helyszín
Alpindustry garancia

Amennyiben bármely résztvevő számára az általánosan meghatározott képzési idő a felkészüléshez nem elegendő, automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk a további gyakorló oktatási napokat.

Ennek szükségét a tanfolyami csoportot vezető oktató állapítja meg, a vizsgára bocsátás feltételeként.

alpindustry GARANCIA 100%
Bizonytalan vagy?
Minden tanfolyamunk egyben nyílt nap is

Ha csak megnéznéd, hogy neked való-e egyáltalán, díjmentesen meghívunk megfigyelőnek a következő tanfolyamra, és minden kérdésesdet megválaszoljuk. Előzetesen egyeztess velünk telefonon, vagy e-mailben!

Ki is próbálnád?

Jelképes díj ellenében megfigyelő helyett próbaidőre aktív résztvevője lehetsz a tanfolyamnak! Felszerelünk, kötélre mehetsz, és ha kiderül, hogy nem a Te világod, nem kell egy teljes tanfolyam díját kockáztatnod. Ha érdekel az ez a lehetőség, a részletekért keress minket!

Jelentkezés

GWO tanfolyamok Miskolcon indulnak.
Kérdés, jelentkezés esetén keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656