GWO Advanced Rescue képzés
Tanfolyam ismertető
Kinek ajánljuk?

Olyan személyeknek, akiket a munkáltatójuk kijelölt a mentési feladatok ellátására, vagy mentési műveletek irányítására.

A képzés célja

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők képesek legyenek kimenteni a sérültet aszélturbinából beszállásos mentési művelet végrehajtásával, a mentéshez alkalmasés az iparági szabványnak megfelelő mentő felszerelés használatával, olyan mentésimódszerek és technikák alkalmazásával, amelyek meghaladják a GWO Magasbanvaló munkavégzés mentési elemeit.

A tanfolyam tartalma

A képzés négy modulból áll:

A modulok felépítése

A képzés elméleti és gyakorlati oktatásból áll, elsősorban a technikák biztonságos és hatékony elsajátítására helyezve a hangsúlyt. A modul vizsgával zárul az oktatási napjának végén. Sikeres vizsga esetén a résztvevők WINDA bizonyítványt kapnak a tanfolyam elvégzéséről. Amennyiben a résztvevő nem felel meg a követelményeknek, újra részt kell vennie a tanfolyamon.

Részvételi feltételek
Helyszín
Alpindustry garancia

Amennyiben bármely résztvevő számára az általánosan meghatározott képzési idő a felkészüléshez nem elegendő, automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk a további gyakorló oktatási napokat.

Ennek szükségét a tanfolyami csoportot vezető oktató állapítja meg, a vizsgára bocsátás feltételeként.

alpindustry GARANCIA 100%
Bizonytalan vagy?
Minden tanfolyamunk egyben nyílt nap is

Ha csak megnéznéd, hogy neked való-e egyáltalán, díjmentesen meghívunk megfigyelőnek a következő tanfolyamra, és minden kérdésesdet megválaszoljuk. Előzetesen egyeztess velünk telefonon, vagy e-mailben!

Ki is próbálnád?

Jelképes díj ellenében megfigyelő helyett próbaidőre aktív résztvevője lehetsz a tanfolyamnak! Felszerelünk, kötélre mehetsz, és ha kiderül, hogy nem a Te világod, nem kell egy teljes tanfolyam díját kockáztatnod. Ha érdekel az ez a lehetőség, a részletekért keress minket!

Jelentkezés

GWO tanfolyamok Miskolcon indulnak.
Kérdés, jelentkezés esetén keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656